Organisatie Ontwikkeling

Ontwikkeling van de organisatie
 • Behoefte aan zelfstandig werkende professionals?
 • Loopt de organisatie vast in zijn eigen structuur?
 • Zijn jullie het gezamenlijke doel of de visie kwijt?
 • Besteden jullie veel tijd en geld aan scholing, maar levert het uiteindelijk weinig op?

 

Ontwikkeling van de organisatie is mogelijk wanneer er parallel aan elkaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau ontwikkeld wordt. Wanneer je vanuit binnenuit gaat ontwikkelen naar buiten. Werk je van binnenuit, vanuit de identiteit, dan werk je direct aan datgene wat gaat over het gedrag. Als je dat wezenlijk hebt gedaan is het mogelijk ernaar te gaan handelen. En wordt het mogelijk blijvende veranderingen in je organisatie te realiseren.

Hiermee vergroot je binnen jouw organisatie:

 • Draagkracht
 • Intrinsieke motivatie
 • Taakvolwassenheid


In een maatwerk traject begeleiden, ondersteunen en adviseren wij bij organisatie ontwikkeling en vertalen het strategische beleid zichtbaar naar houding, gedrag en handelen van de professionals van jouw organisatie. Cyclisch, integraal en in onderlinge samenhang leren werken staan centraal. Onze kernwaarden hierbij zijn verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Ook toe aan een organisatie met een team van professionals waarin draagkracht, intrinsieke motivatie en taakvolwassenheid zichtbaar is in handelen?

Stuur hier ons vrijblijvend jouw vraag of vraagstuk en wij nemen contact op

  Organisatie Ontwikkeling gaat over het verbinden van de identiteit van de organisatie aan die van de professional. En dit te kunnen vertalen in ons gedrag en handelen.
  Cultuurontwikkeling

  Cultuurontwikkeling

  Lees meer
  Eigenaarschap en veerkracht

  Eigenaarschap en veerkracht

  Lees meer