Over Passerel

Passerel is een organisatie die gericht is op ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn verbinding, vertrouwen, en verantwoordelijkheid. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren bij integrale organisatie ontwikkeling. Wij werken vanuit een systemisch perspectief waardoor we kunnen werken op de zichtbare en onzichtbare lagen in uw organisatie.

Uw strategisch beleid wordt zichtbaar vertaald in houding, gedrag en handelen van de professionals. Cyclisch, integraal en in onderlinge samenhang leren werken. Ontwikkelen van uw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Ontwikkelen en leren cyclisch en integraal met voortdurende aandacht voor de samenhang tussen organisatie ontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van de professionals. Dit vergroot draagkracht, intrinsieke motivatie en taakvolwassenheid in uw organisatie.

Wij werken daarbij vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken als gedragswetenschappen, (organisatie)psychologie, sociologie, onderwijskunde en theater wetenschap.

Maak hieronder kennis met onze professionals.

Lia Genee Passerel

Lia Genee

Directeur
Opleider / executive coach
Gedragswetenschapper

Eva Lut

Innovator
Coach

Hanneke Kosten

Trainer / Opleider
Onderwijskundige

Dineke Onderstal

Trainer / Opleider

David Veenman

Trainer / Consultant
Organisatie Psycholoog

Jeroen Windhorst

Acteur
Theater Wetenschapper

Esma Abouzahra

Trainer / Acteur
Theater Wetenschapper

Annemieke Schenke

Acteur / Scriptschrijver
Theater Wetenschapper

ROB_6689ROB_6689

Herman Boerman

Trainer/ Acteur
Theater wetenschapper