MVO

Donya-de-dromedaris-300x218

Passerel betekent letterlijk: brug

Die brugfunctie is de kern van ons werk. Verbindingen leggen. Tussen persoonlijk talent en vaardigheden. Tussen competenties en gedrag. Tussen mens, team en organisatie. Maar altijd gericht op het vinden van de balans tussen persoonlijke groei en meer effectiviteit in het werk.

Wij van Passerel zijn ook altijd op zoek naar hoe we een bijdrage kunnen leveren aan de mensen om ons heen. MVO betekent voor ons verder kijken dan jezelf en je eigen organisatie. Hoe kan je eraan bijdragen een brug te bouwen voor een ander zodat deze persoon of organisatie verder komt?

Organisaties of projecten die wij ondersteunen

Foundation Ard el Amal Luxor

Het boek ‘Donya, de kleine dromedaris: op zoek naar het lekkerste taartje van de wereld’ is een project van Foundation Ard el Amal, in samenwerking met stichting Wilde Ganzen. De opbrengst van de verkoop van het kinderboek komt ten goede aan Foundation Ard el Amal. Deze stichting realiseert dagbesteding voor kinderen en volwassenen met een verstandelijk beperking in Luxor, Zuid-Egypte. Kijk hier voor meer informatie, of om zelf het project te ondersteunen!