Hardvochtige Empathicus

Persoonlijk Leiderschap
niveau 2

In het programma van de “hardvochtige empathicus“ ontwikkel je jouw persoonlijk leiderschap verder in relatie tot je organisatie. Je werkt vanuit verschillende stijlen en verkrijgt kennis en inzicht. Je bent in staat tot toepassing van de “harde” en “empathische “ kant van leiderschap in onderlinge balans. Als laatste geef je leiding in het geheel van de organisatie en denkt en handelt cyclisch en synchroon.

Duur van de opleiding

1 dag kennismaking en start van opleiding

8 Daagse opleiding met aan een gesloten dagen. U verblijft deze opleiding met de groep gedurende de hele week op 1 locatie.

1 dag groeps supervisie
1 dag herregistratie en ronde tafel dialogen

Totaal van 12 opleidingsdagen

Folder

Download hier de folder van ‘De hardvochtige Empathicus.

'Hardvochtige empathicus’ (niveau 2) is perfect aansluitend op 'de reis van de held’ (niveau 1). 'De strijder van het licht’ (niveau 3) is een logische vervolgopleiding.

u heeft een opleiding op minimaal MBO niveau

Leerdoelen

•Je kent jouw eigen leiderschapsstijl in relatie tot het huidige paradigma van je organisatie. Je kunt het gewenste paradigma voor jouw toekomstige leiderschapsstijl aangeven. Dit aan de hand van de veranderingscyclus en empowerment.

•Eerste fase: eigenheid en ruggengraat in leiderschap bereikt. Tweede fase: het verwerven van meer rijpheid, meer dienend leiderschap kunnen toepassen.

•Je hebt inzicht in verschillende leiderschapsstijlen, je kunt deze strategisch vertalen naar samenwerken, leren en onderzoek. Je kunt hiermee de opwaartse beweging van jouw organisatie stimuleren (teamkenmerken en leerling resultaten) en kent je eigen sturingsmechanismen hierbij. Je kunt de paradoxen (M. van Doorn) hanteren en vertalen naar jouw leiderschapsrol.

•Je bent in staat de variabelen te beoordelen die noodzakelijk zijn voor het succesvol leidinggeven aan het team, in relatie tot de omgeving. Dit vanuit de visie en missie van de organisatie. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

•Je creëert een veranderend perspectief op jouw leiderschapsrol (hardvochtig en empathisch) voor de nabije toekomst. Hierin neem je de teamkenmerken en leerling resultaten als belangrijke variabelen mee.

•Je ziet de samenhang tussen de verschillende veranderingen die gaande zijn; zowel persoonlijk, professioneel als binnen de organisatie. Je bent in staat uit het lineaire denken te komen en een verandering tegelijkertijd in het geheel van de organisatie te leiden (synchroniciteit en leiderschap op proces).

•Je toont de toepassing van het geleerde aan in een presentatie en eindscriptie, waarbij je wetenschappelijke kennis en relevante literatuur toepast bij het werken aan alle eerder genoemde doelen.

Prijs

€ 5775,-  Prijs is inclusief reis en all inlcusive verblijfkosten, eventuele sprekers en praktijk excursies.
excl. annuleringsverzekering en reisverzekering. Passerel BV is vrijgesteld van BTW

Aanmelden 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

06 222 489 84
info@passerel.com

Groepsgrootte

Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

Aanmelden

Ja, ik meld me aan

testimonial of qoute invullen
Als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!